Kanak-Kanak Tercomel Di Instagram, Wajah Tak Ubah Macam Patung Barbie

558

Abad ke-21 penuh dengan model yang menakjubkan, lelaki dan perempuan. Kadang-kadang, ibu bapa tertanya-tanya jika mereka boleh menjadikan anak mereka seorang model? Jadi, bolehkah mereka?

Bidang Pemodelan kanak-kanak

Memang diakui bahawa memang tidak mustahil untuk menjadikan anak anda seorang model, tetapi persoalannya adalah adakah itu merupakan satu aspirasi kepada anda atau anak anda. Namun, jika seseorang berasa selesa, mudah, dan yakin diri di depan kamera, maka pintu sudah dibuka!

Setiap ibu bapa harus ingat bahawa pemodelan adalah lebih daripada sekadar wajah cantik dan kelihatan hebat. Ia memerlukan kecekalan yang kuat, kesabaran, dan bakat.

Jom kita kenali seorang model kanak-kanak comel ini. Model Cilik Yang Berjaya Dan Tercomel, Wajah dah Macam Patung Barbie bila pandang. Bidang peragaan sememangnya bukan suatu pekerjaan yang mudah. Ia mungkin tampak senang, tetapi hanya orang tertentu sahaja yang mampu memenuhi kriteria seorang model. Inilah yang dimiliki oleh model cilik ini.

Kenali model cilik berusia 5 tahun bernama Violetta yang berasal dari Rusia. Violetta lebih mesra dengan nama panggilannya Viola. Viola merupakan seorang model kanak-kanak yang berjaya.

Wajah Viola yang comel, bermata biru dan berambut perang, membuatkan dia kelihatan seperti patung barbie kanak-kanak.

Walaupun usianya masih muda, Viola sangat berbakat dan amat gemar bergaya di hadapan kamera serta tidak kekok.

Viola mempunyai seorang abang iaitu Dima yang turut aktif dalam bidang permodelan. Dima baru berusia 10 tahun. Ibunya, Catherine, menyokong penglibatan Viola dan Dima sebagai model kanak-kanak.

Viola dan Dima juga mempunyai seramai 200 ribu pengikut di laman instagram mereka. Comel sungguh adik Viola ini. Rasa-rasa bagaimanalah wajahnya bila dah besar nanti? Mesti lagi cantik.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

SUMBER: Cokelat Putih / @Viral Kami

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here