[VIDEO] “Keeper Padu Ni..”- Simple Dipuji, Eyra Hazali Kongsi ‘Part’ Bertunang Dengan Haziq Nadzli

514

Jika sebelum ini, kemeriahan di majlis pertunangan Eyra Hazali bersama penjaga gol skuad bola sepak bawah 22 tahun negara iaitu Muhammad Haziq Nadzli tidak terlalu dikongsi oleh pasangan ini.

Namun, terbaru Eyra di Instagram berkongsi rakaman pendek video ketika hari pertunangannya yang kelihatan Haziq tersenyum ketika majlis berlangsung.

Part ni je boleh post

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1.12.2018 , my fiancé❤️ • Part ni je yang boleh post 🙊

A post shared by miss Panda (@eyra.hazali) on

Pasangan sweet

Meskipun video itu pendek, rata-rata peminat turut tumpang gembira dengan pasangan muda ini selain mendoakan agar mereka berdua bahagia.

Malah tunang kepada pelakon Mr Grey ini juga dipuji kerana kelihatan simple dan ada juga netizen mengatakan Eyra seorang yang beruntung.

Semoga dipermudahkan urusan..

Semoga kekal hingga akhir hayat

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

take care and good luck for AFF 2019 U22 ! ❤️🇲🇾

A post shared by miss Panda (@eyra.hazali) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud of you ❤️ 2 games left,in sha Allah Harimau Malaya boleh 🐯🇲🇾

A post shared by miss Panda (@eyra.hazali) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

coming soon. korang rasa apa tu? 🤭 sape teka btl eyra nak bg 🎁 special kat korg – komen kat bwh nnt eyra pilih sorang yg bertuah tu ya

A post shared by miss Panda (@eyra.hazali) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to you sayang !!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘 #ayatmaniskatws🤪🤪

A post shared by MUHAMMAD HAZIQ 🙂 (@haziqnadzli) on

 

Sumber: Eyra Hazali via HCL

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here