Hottest Couples Di Karpet Merah FFM30, Stail Siapa Paling Wow?

275

Sama ada mereka telah berkahwin, sedang berskndal (eh!) atau terlibat dalam projek penggambaran, 6 pasangan selebriti ini telah menghangatkan lagi suasana Putrajaya International Convention Centre pada malam ini.

Jom tengok antara stail fesyen yang kami gemari.

01 Mira Filzah & Remy Ishak

Amboi kanda, jambul tu nak ke mana? Hehe..Mira Filzah & Remy Ishak hadir bergambar bersama sebagai pasangan pelakon dalam filem Rise: Ini Kalilah dan drama Pujaan Hati Kanda. Cantik sungguh Mira berbaju kebaya dengan kain songket dijadikan sebagai pengikat rupa.

Mira pernah menyarung persalinan mirip ini di majlis malam gala filem Rise: Ini Kalilah tahun lalu. Remy pula kelihatan dapper dengan memilih tali leher dan pocket square merah kedam.

02 Fattah Amin & Fazura

Satu lagi power couple yang tak perlu diperkenalkan lagi. Stail pasangan suami isteri ini seperti saling melengkapi. Seperti biasa, Fazura gemarkan dandanan dan solekan effortless bagi acara formal seperti ini.

03 Sean Lee & Elly Arrifin

Pasangan hos karpet merah Astro First Eksklusif ini kelihatan cukup comel apabila mereka memilih palet sut yang seakan sama. Sean mudah kelihatan seperti Oppa drama Korea korang, manakala Elly membuktikan perempuan juga boleh memakai sut di acara anugerah.

04 Puteri Aishah

Fuhh, kalaulah ada pasangan yang kami ingin sekali lihat naik ke jinjang pelamin, this is the one. Lihat je lah betapa ‘helok’ mereka kelihatan apabila berdiri bersebelahan.

05 Farid Kamil & Diana Danielle

Farid & Diana merupakan antara pasangan selebriti yang tak pernah mengecewakan dalam bab stail. Seperti biasa, mereka berdua selesa dengan persalinan monokrom putih dan hitam. Dress Diana juga mengingatkan kami kepada dress yang pernah disarung oleh Angelina Jolie pada acara Golden Globes, tahun lalu.

06 Pekin Ibrahim & Mona Allen

Well, well. Mereka tidak kelihatan matchy-matchy dan mereka masih kelihatan serasi! Pekin dan Mona Allen masing-masing memilih gandingan seluar dan blazer untuk malam FFM.

Apa kata anda? Dah Baca jangan lupa komen dan share ya.Terima Kasih

SUMBER: Ekpress Viral via KLMenjerit

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here