Tak Sengaja ‘Termasuk’ Sekali Dalam Photoshoot Aiman, Namun Zahirah Nampak Tetap Cantik

598

Siapa tak kenal dengan dua artis ni. Couple hot katanya. Sejak mengumumkan hubungan percintaan mereka sekitar hujung tahun lalu, pasangan romantis Aiman Redza Hakim dan Zahirah Macwilson tidak lekang berkongsi kemesraan mereka di laman sosi4l masing- masing.

Mereka turut menyangkal yang cinta mereka cinta lokasi selepas terlibat dalam sebuah penggambaran yang sama. Rupanya Zahirah mengaku yang dia terpikat sangat dengan Aiman dek kerana sifat jujur yang dimiliki aktor tersebut.

Terbaru sekalu, Aiman sedang terbabit dalam sesi photoshoot sebuah majalah terkenal tanah air dan bakal diterbitkan pada bulan hadapan. Namun menerusi instagram miliknya dan juga Zahirah, mereka sempat berkongsi beberapa keping foto hasil sesi tersebut buat tatapan para net1zen.

Menurut Zahirah, dia sempat melawat lokasi penggambaran Aiman sebentar tadi, dan secara tidak sengaja telah termasuk sekali dalam satu foto selepas diminta oleh pihak produksi. Tetapi tumpuan nya disini ialah foto itu nampaknya sangat menyerlah. Foto ‘panas’ dan berani itu bakal mengundang pelbagai krit1kan daridapa net1zen.

Antara K0men -k0men Netiz3n :

“takyah lah kecam , dorang pkai baju , nampak kat leher zahirah tu ada baju .”

“Nampak Macam N4ked”

“Ni jenis mula2 je beriya..sat lagi gaduh ungkit”

Walaubagaimanpun, jika diteliti semula kapsyen pelakon drama’ Jangan Benci Cintaku’ itu, Zahirah ada memberitahu yang dia terpaksa memakai baju lelaki yang bersaiz besar sewaktu sesi photoshoot tersebut.

Ini kapsyen yang Zahirah taip :

zahirahmacwilson “📸📖 Story behind the photo: After wrapping up on my own shoot, I came to visit Aiman whilst he was shooting for Glam Lelaki and ended up sliding into one of the photos spontaneously!

Thank you @glamlelaki for the warm welcome.. even though I had to wear huge mens clothing haha! Oh well can’t complain when i’m shooting with this cutie @aimanhakimridza 💖 Go grab a copy of @glamlelaki okayyyy! AHR is 🔥 Stay tuned for my Glam May 2019 Cover next month!”

Ha kan da dijelaskan bukan n4ked pun ada baju tu ha..Jelas Nampak. Korang jangan menambah- nambah ‘panas’ photo tu. Walaupun tanpa sengaja termasuk dalam photo bersama Aiman, Zahirah still maintain cantik n nampka natural sangat kan. Min doa Semoga cepat kahwin la ye..

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : IG zahirahmacwilson via Cokelatputih

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here