“Tu je cara nak ajar pemandu bangaπg” – ‘Padan Muka’ Kereta Ini Kena Makan As4p Eksoz.

278

 

Nak gunakan lebuhraya atau jalan-jalan utama ini kenalah berpada-pada, kalau nak sampai cepat ke destinasi sekalipun usahlah bersikap tamak sampai mengganggu orang lain.

Kejap hon sana, kejap hon sini, sampai pemandu lain terkejut, rimas bahkan ada juga yang boleh hilang kawalan. Pelik kan driver yang macam ni? Macam jalan tu dia punya pula.

Mungkin dengan kenderaan lain dah biasa buat, tapi kali ini memang dah silap orang dia nak lemparkan amarah dia tu. Kan dah kena setepek, tengok video ni.

Kau hon banyak kali eh, ni aku bagi kau makan as4p”

Kalau betul lah pemandu ni memang kuat sangat bagi hon, memang layak lah kena ‘makan’ as4p eksoz ni. Sekali dia keluar as4p berkepuk terus bergerak, dah macam buat fogging dah.

“kau hon banyak kali eh, ni aku bagi kau makan as4p ” HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA.

— fee (@fitrieshah_) April 3, 2019.

VIDEO:

Menurut netizen, kejadian dalam video yang tengah viral di Twitter ini berlaku di Melaka, kurang pasti lokasi spesifik. Ada yang mengatakan berdekatan dengan Hospital Melaka, ada juga yang mengatakan di kawasan masjid.

Hmm, memang patutlah netizen suka sangat tengok kereta belakang tu kena hon. Ya lah, dah mengganggu ketenteraman awam.

Tu je nak ajar pemandu banggang – Netizen

Smpah masyrakat.

Nasib lah kereta admin tak boleh buat, kalau boleh dah lama admin ikut. Kalau betul-betul di Melaka memang ‘ngam’ dengan slogan “Don’t Mess With Melaka”

Komen lagi.

Err air pollution plis. Not a way to solve honking problem but usually they wont honk without a reason. Hahahaah

Boleh boss boleh tapi bg ekzos aku helok dlu ‘)) kang bnde lain plk yg ros4k ‘)) kopak duit aku kang bahahahahahaha.

Ok just kiill the damn environment for petty reason and the clout… I’m sure nothing bad is going to happen right? 🙄

Melaka is hawau Broooo. Tapiii aku nakk tahu sape owner yg bagi as4p dan makan as4p tu. Dapat tahu no plate org mane pon dah ngam ☺️

Ramai sial kecoh pasal air p0llution, mcm la dunia ni takkan ki4mat kalau takde asap tu haih.

Sumber: lobakmerah / coretanmedia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here