“Gemuk Aku Pun Suami Tetap Sayang,”-Bila Netizen Perlekeh Saiz Badan Beby Tora

296

Sudah sebulan mendirikan rumah tangga,Instafamous Beby Tora masih tidak dapat menahan amarahnya apabila masih ada yang mempersoalkan saiz badannya. 

Lalu, Tora atau nama sebenarnya Atierah Zulfatie telah memberi ‘amaran’ kepada mereka yang masih memperlekehkan bentuk fizikalnya.

“Gemuk aku pun suami aku tetap syg .gemuk aku pun family aku smua syng aku .gemuk aku pun tak prnah minta duit kat orang lain .gemuk aku pun,tak prnah nak minta simpati oqang lain.

“Gemuk aku pun tak prnah susahkan ssapa .gemuk aku skalipun cari duit sndiri and beli apa aku nak .gemuk aku skalipun aku tak harap duit suami and duit kluarga aku .gemuk aku skalipun,aku ada simpanan untuk masa depan aku .gemuk aku skalipun aku kerja cri rezeki halal .

“Gemuk aku pun aku mkan tak minta duit orng .gemuk aku pun beli apa aku nak tak minta duit orng lain.wlaupun aku tak suka brseronok mcm orng lain ,pakai lawa2 ,beli beg mahal2 mcm orng lain tapi aku bahagia sbb orng keliling aku smua hargai aku .dan biar badan gemuk janji mulut tak condemn orng sana sini,” tulisnya.

Sehubungan itu, Tora berasa kesal atas kata-kata netizen mengenai saiz badannya itu.

“Sedih dngn orang skrng .yang gemuk tetap buruk di mata orang lain ..yg gemuk tK layak bHGia tak layak nak ada life normal mcm orng lain .orng yg suka b0dy shamlng ni kan memang pemikiran teruk ..

“Mesti depa tak bahagia dngn life sndiri 🙂sbbkan orng yg suka hina orng lain ni la buatkan orng gemuk ni tak confident nak brdiri dpan umum,nak brcakap ,nak brpakaian dpan umum .gemuk ni tutup aurat pun ada orng condemn.hat kurus pakai s3ksi orng puji 😴

Bagaimanapun,Tora  bersyukur kerana suaminya, Apit Johari sentiasa memberi semangat buatnya.

“Tq suami sbb slalu bagi smngat ,kuatkan saya dn trima seadanya .tq sbb tak mulut jahat mcm ssetngah orng yg condemn orng bdan gemuk ni,” akhiri Tora. 

Terdahulu, Tora dan Apit mengenakan busana berona putih di majlis respsi pada 2 Mac lalu. 

Foto : IG Tora via MH

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here