[VIDEO] “Gojess…Cantik Sangat Sentuhan Alha Alfa”- Netizen

475

Selesai sudah majlis bahagia dua selebriti terkenal iaitu Fasha Sandha dan Nelydia Senrose namun siapa sangka, solekan cantik kedua selebriti ini rupanya hasil daripada jurusolek terkenal iaitu Datuk Alha Alfa.

Datuk Alha semalam berkongsi rasa syukur apabila dapat make up wajah Nelydia dihari bahagianya selain turut mendoakan kebahagian adik kepada Uqasha Senrose ini.

Alhamdulillah..

Rata-ratanya sangat terpesona dengan hasil sentuhan Datuk Alha yang menyerlahkan seri pengantin malah ramai yang turut ingin disolek oleh Datuk Alha.

Tidak dilupakan juga, foto dan video Fasha di laman Instagram Datuk Alha juga menjadi perhatian ramai apabila dia juga disolek oleh Datuk Alha yang semuanya kelihatan sangat cantik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my luvly sister @fashasandha ..makeup utk majlis bertandang harini..thanks for having me..❤️ #aidilfasha

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on

Cantiknya..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harini majlis bertandang pulak~ thanks akak semua majlis akak panggil alha..thanks percayakan alha 😍😍😘😘❤️❤️ sumpah atas nama ALLAH semua event bukan sponsor ye~ seperti desas desus menyatakan “memanglah die makeup semua event sbb sponsor🙄🙄😂😂” sorryyyy~~ kak fasha ni sy mmg respect..xde mintak kurang xde nego~ semua berbayar ye 😍🙏🏻 even product @alhaalfacosmetics_hq sy nak sponsor pun die xmo..sebok g outlet utk beli senyap2 tau~~ ayat die dlu yg sy igt “kenapa xnk amik duit i? Igt ibu tunggal macam i xde duit ke 😂😂😂” kan dah kene carut 😜😜 btw semoga bahagia selamanya ❤️ #aidilfasha

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on

Ini antara komen pujian ditinggalkan menerusi posting yang dimuat naik oleh jurusolek terkenal ini dilaman Instagram:

Thank you adik.

Gojess…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram Alha Alfa via HCL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here