Sweet Sangat, Fasha Sandha Pakaikan Sampin Buat Suami, Dipuji N3tizen Berhijab

323

 

Fasha Sandha yang baru sahaja mendirikanrumah tangga bersama Aidil.Kini beliau sudah sah bergelar suami isteri.Sebelum ini pelbagai kec4man yang diterima pasangan ini,tetapi kini tidak lagi.

Fasha yang kini sering berkongsi foto dan video beliau bersama Aidil telah mendapat perhatian netizen.Dan yang terbaru pula,Fasha mengayakan baju dan siap bertudung telah menampakan penampilanya bertambah manis apabila bersama Aidil.

VIDEO:

KOMEN N3TIZEN:

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumner:Instagram Fasha Sandha via viralkami

Artikel berkaitan ‘Teruja dipanggil ayah – Aidil Aziz’

“SAYA begitu teruja apabila dipanggil ayah dan berharap Fasha membantu dalam rumah tangga ini,” kata pelakon, Mohd Aidil Aziz, 32, ketika ditemui pada majlis persandingannya bersama Fasha Sandha, 35, di Kampung Tanah Datar Gancong, Kota, Rembau hari ini.

Pelakon filem Kanang Anak Langkau The Iban Warrior itu berkata, anak-anak Fasha iaitu Putra Rayfal Rizal, 4, dan Putri Raysha Jemyma, 3, sudah memanggilnya ayah dan ia sesuatu yang baru dalam hidupnya.

“Sebelum ini saya bujang dan Fasha memiliki pengalaman berkahwin. Saya berharap dengan pengalamannya membantu rumah tangga kami,” katanya.mMohd Aidil pada masa sama menzahirkan penghargaan terhadap bekas suami Fasha iaitu Rizal Ashram Ramli atau Jejai atas ucapan tahniah menerusi laman sosi4l baru-baru ini.

“Amanah Jejai supaya saya menjaga anak-anaknya dengan baik akan cuba ditunaikan dengan penuh tanggungjawab, InsyaAllah,” katanya yang pernah bertemu Jejai tiga kali sebelum ini. Mengenai anak, Mohd Aidil berkata, dia mahu memiliki tiga anak sendiri sebelum isterinya menyapa ‘boleh’.

Mohd Aidil berkata, majlis persandingannya berjalan lancar dengan kehadiran 6,000 jemputan membabitkan ahli keluarga, saudara mara, penduduk kampung dan rakan artis antaranya Datuk Jamal Abdillah, Datuk Nash dan ramai lagi.

“Sebenarnya jemputan hanya 3,000 tetamu dan melebihi jangkaan. Alhamdulillah makanan mencukupi dan tetamu tidak pulang dengan perut kosong,” katanya. Sementara itu Fasha bersyukur ahli keluarga suami dapat menerimanya sebagai menantu termasuk dua anaknya.

“Dalam majlis ini, saya rasa sedikit kelainan mengikut adat dan budaya Negeri Sembilan,” katanya. Katanya, dia bersyukur dua majlis yang dianjurkan berjalan lancar dengan persandingan di Perlis dibuat tertutup membabitkan ahli keluarga terdekat saja. Sumber hmetro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here