Sebak! Ucapan Khas Uqasha Untuk Nelydia Buat Netizen Sedih

238

Pelakon cantik Uqasha Senrose mendedikasikan ucapan khas untuk adiknya, aktres Nelydia Senrose yang baru sahaja mendirikan rumah tangga pada hujung minggu lalu.

Menerusi entri terbaru di laman Instagram milik Uqasha, aktres filem Hantu Kak Limah ini berkongsi foto Nelydia di malam resepsi perkahwinan bersama kapsyen istimewa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MasyaALLAH b , awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangat lah extra cantik . The dress makeup just so perfect that night 😘 . Again b tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life , nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan suami , dah tak Boleh nak tidur sama2 n bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaah :’) . And raya pun sama nanti dah tk Boleh share one room and try2 Baju raya sama2 sebab b ada tanggungjawab lain kena sedia kan makan pakai cik husband pulak . Thank you b bagi Sha seorang Abang which is @mhafezhalimi ☺️ . Hafeez please jaga Baby baik2 tau ! Kalau dia meragam pun layan kan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky 😂 . Sha nak cepat cepat anak sedara sebab aryan khan dah besar dah . So nak jaga anak Baby pulak . 😍 I love you so much Nelydia ❤️

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

“Masya-Allah B, awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangatlah extra cantik. The dress makeup just so perfect that night.

“Again B tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life, nanti puasa and raya tahun ni B beraya dengan suami, dah tak boleh nak tidur sama-sama dan bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaha.

“And raya pun sama nanti dah tak boleh share one room and try-try baju raya sama-sama sebab B ada tanggungjawab lain kena sediakan makan pakai cik husband pulak.

“Thank you B bagi Sha seorang abang which is @mhafezhalimi. Hafez please jaga Baby baik-baik tau! Kalau dia meragam pun layankan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky.

“Sha nak cepat-cepat anak sedara sebab Aryan Khan dah besar dah. So nak jaga anak Baby pulak. I love you so much Nelydia,” tulis Uqasha panjang lebar.

Di ruangan komen, rata-rata peminat tersentuh selepas membaca dedikasi istimewa Uqasha untuk adik kesayangannya.

Nelydia mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan, Mohd Hafez Halimi Abdul Hamid pada 6 April lalu.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram Uqasha Senrose via Gempak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here