Majlis kahwin Siti Jamumall ditaja RM500,000, kalah artis!

169

Kalau sebut nama Siti Jamumall, pasti ramai pelayar Facebook mengenali gadis popular ini. Dia sering kali muncul secara langsung di Facebook untuk mempromosikan produk-produk tempatan.

Namun baru-baru ini tular pula kisah perkahwinannya yang mendapat tajaan sehingga RM500,000. Memang hebat kan? Bukan calang-calang angka okay! Boleh beli rumah tau.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kami menanti nak jumpa awak nak settle baik2

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

Perkahwinan Siti Jamumall atau nama sebenarnya Siti Suriani turut mendapat liputan media yang hadir memeriahkan majlis besar-besaran yang berlangsung hujung minggu lepas.

Dihadiri lebih 3,000 tetamu, majlis tersebut ditaja lebih 100 syarikat produk tempatan yang pernah bekerjasama dengan Jamumall itu. Betul lah, tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu kan.

Berbicara dengan pemilik hub beli belah secara atas talian itu, Siti Jamumall berkata, dia sendiri tidak menjangka rezeki gelaran isteri kepada jejaka bernama Syafiq itu sungguh luar biasa.

“Saya bukan artis pun tapi bila ada syarikat tempatan sudi menaja, bersyukur sangat. Bukan satu tapi hampir 100 syarikat. Itu adalah hasil kerja keras saya selama tiga tahun.

“Selama ini saya kerja keras membantu usahawan tempatan untuk memasarkan produk mereka, dan kini mereka sanggup menaja perkahwinan saya. Mungkin ini adalah cara mereka membalas jasa saya,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terima kasih yg sudi hadir ke majlis kami. Ok cuba teka umur siti dan pasangan?? Siapa dpt teka ngn betul siti nk bagi Doorgift special vip punya untuk korg!

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

Membuka cerita tentang bagaimana dia menaikkan nama Jamumall, dia dengan nada sedih mendedahkan pernah ditolak tatkala mencuba untuk menawarkan perkhidmatan tersebut biarpun secara percuma.

“Saya bekerja dengan ramai orang termasuk selebriti antaranya Rozita Che Wan, Shuib Sepahtu dan Faizal Ismail. Memang mula-mula susah sangat nak naikkan nama Jamumall.

“Tapi semua usaha berhasil juga. Alhamdulillah, rezeki saya dan abang saya selama ini. Kami berjaya juga,” ceritanya sambil menitiskan air mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next Collections gmbr siti by the eagle eyes Photography

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koleksi potret kami

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you sayang♥️😍 Moment cinta syafiq dan siti Thankyou The Official Production for the lovely photo.

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana yg kecam tu kita senyum je😆

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siapa nak tgk full video? Komen NAK!

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cantik tak sayang??

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tengok weh! Gambar dia meletops abis!! Siapa excited nak tgk majlis sanding harini pula? Spam NAK!

A post shared by Siti Suriani (@sitijamumall) on

Sumber : MHE TV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here