Acah- Acah Macam Kat Koreaa, Nazim Dipuji Netizen – Cameraman Tu Memang Gigih Habis…

247

Nazim Othman (lahir Nushrul Alif bin Othman; 16 September 1984) merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia. Beliau pertama kali muncul dalam drama Frontpage pada tahun 2008. Pernah menjadi seorang pramugara di Penerbangan Malaysia, beliau popular dalam drama bersiri Dejavu di Kinabalu, Kau Yang Terindah, Epilog Cinta Khirana dan Sangkar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tajuk Drama : Kekasihku Kopi. Awak suka kopi apa?

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Terbaru beliau memuatnaik video shooting di Cyberjaya dengan mengayuh basikal acah-acah k-pop gitu.. Nazim dipuji netizen kerana kecomelan beliau dan karater beliau.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suka tak kalau I buat vlog camnih??? 😘

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Drama yang dilakon bersama dengan pelakon yang comel iaitu Emma Maembong, Jasmin Hamid dan ramai lagi. Drama terbitan JS Picture.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya belum pernah menjadi seorang bapa, tapi itu tak bererti saya tidak boleh berfikir baik buruk cara didikan kepada anak-anak. Bagi saya, selain daripada memastikan makan pakai dan pembelajaran anak terjaga, moral dan integriti anak juga kena dititik beratkan. Penggunaan sesetengah perkataan, contohnya, bodoh , bengap atau bebal ( walaupun kedengaran remeh) sewajarnya dielakkan terhadap mereka supaya anak-anak membesar tanpa inferiority complex, atau rasa tidak percaya kepada kemampuan diri. Parents tidak perlu mempunyai kepakaran ilmu psikologi dalam membentuk sahsiah anak-anak, cukup dengan common sense untuk memupuk jati diri mereka, apatah lagi sekiranya anak-anak terlahir ‘istimewa’ , kurang upaya, autistic, dyslexic atau yang lain-lain. Setuju? ( I’m thankful for being Amir, a dyslexic, in this telemovie that means a lot to me. Hopefully a bigger audience will get better understanding of what dyslexia is all about by watching it on @tv3malaysia soon ) @sheilarusly_jspictures @jinggo_jspictures @jspictures_js @jasminhamidjh #CreatingAwareness #Dyslexia #Silang

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

SUMBER: Instagram @nazimothman via AKU OKAY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here