[VIDEO] “Yang Sorg Tersasul.. Sorang Melatah..”- Amyra Post Video ‘Nur 2’ Sebalik Tabir Bikin Berdekah!

440

Pasti ramai yang menonton drama trending dan disukai ramai iaitu Nur 2 apabila pelbagai watak hebat yang berjaya dibawa oleh pelakon-pelakon terkenal seperti Amyra Rosli, Azhan Rani, Syafiq Kyle, Noorkhiriah dan Datuk Jalaluddin Hassan.

Sebuah karya yang berbeza ini kadangkala membuatkan netizen stress dan marah dengan watak dibawa oleh Azhan Rani namun mereka juga terhibur dengan gelagat pelakon ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jangan kecewa jika kita tak mampu gembirakan semua orang.. lagipun yang tak gembira tu cuma sorang je.. sorang je pun… #jomkecamayahaji #jumpamalamnanti #episod10 #nur2 setiap isnin-khamis jam 10:00 malam @tv3malaysia #sudi2kan #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat @syafiqkylez @aamyrarosli @khiriah17 @azarazmi @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @jijiezainal @eyra.hazali @makuda_yati @hasrulnizamosman @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @onechinoiz @remy__maghrib @ucheefukada @eiza681 @ribenashah @imanali71 @atokrejang_73 @bunga.qu @amhus_amiegus @farishanafiadnan @joe_daim @kemaray @didiradzuan @naqi.ahmad @syrulezwan @sefikkhair @aiskrimikat 📸 @naqi.ahmad

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Yang sorang tersasul..

Terbaru, ramai yang gelak besar apabila Amyra berkongsi dua video pendek yang sangat lucu apabila menampilkan pelakon Datuk Jalaluddin Hassan dan Azhan Rani.

Kata Amyra, mereka di tempat shooting tidak stress sama kali kerana ada sahaja babak lawak ketika mereka berlakon.

Netizen di ruangan komen, turut terhibur dengan gelagat pelakon-pelakon ini meskipun dalam drama tersebut membuatkan netizen stress kerana lakonan mereka sangat menjadi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ayah aji tak tengok tv ke semalam.. kan orang kata #positifselalu ni orang dah minta maaf pun kerek lagi.. #jomkecamayahaji #malamini #episod4 #nur2 #15episod bermula 2hb april 2019 setiap isnin-khamis jam 10:00 malam @tv3malaysia #sudi2kan #behindthescene #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat @syafiqkylez @aamyrarosli @khiriah17 @azarazmi @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @jijiezainal @eyra.hazali @makuda_yati @hasrulnizamosman @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @onechinoiz @remy__maghrib @ucheefukada @eiza681 @ribenashah @imanali71 @atokrejang_73 @bunga.qu @amhus_amiegus @farishanafiadnan @joe_daim @kemaray @didiradzuan @naqi.ahmad @aiskrimikat

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Amyra Rosli, Azhan Rani via HCL

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here