“Tambah Anak Dulu Abam Sebelum Tambah Cawangan,”- Reaksi Selamba Scha Alyahya Bila Awal ‘Berangan’ Nak Tambah Isteri

131

Pelakon dan pengacara Awal Ashaari telah memuat naik satu video di akaun Instagram miliknya.

Awal atau nama sebenar Ahmad Awaluddin Ashaari telah berkongsi ketika dia sedang melakukan pengambaran untuk sebuah drama.

“Bini dah tido kot.. selamat la kot post kat IG ni..”tulisnya.

Di ruangan kapsyen video tersebut, pelakon yang berusia 37 tahun itu telah seperti sedang bergurau dengan isterinya, Scha Alyahya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bini dah tido kot.. selamat la kot post kat IG ni..

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari) on

Lantas, Scha telah membalas di ruangan komen pada video tersebut.

“Tambah anak dulu lah Abam sebelum tambah cawangan”tulisnya.

Oleh itu, gelagat pasangan ini telah menjadi perhatian peminat dan rata-rata peminat berasa terhibur apabila melihat gelagat mereka yang sangat kelakar.

Alahai, sweet betul lah Awal dengan Scha ni, pasangan yang sangat kelakar dan serasi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

SUMBER: Instagram @awalashaari via AKU OKAY

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here