“Baby Sayang..”- Isteri Johan Post Pasal Anak, ‘Komen’ Mira Filzah Pula Jadi Perhatian!

899

Gara-gara tularnya video ‘baby sayang’ daripada Mira Filzah, dia kini menjadi perbualan ramai peminat dalam industri hiburan tanah air.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you! 🇸🇬 I had fun! 😍❤️ . . @eleventoco #mgmirafilzahsg #MiraFilzah

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

Sejak kebelakangan, pelakon dan pengacara cantik ini menjadi perhatian ramai dan gara-gara hal itu membuatkan komennya menerusi posting isteri Johan juga menerima balasan respon lucu daripada netizen.

Menerusi Instagram, isteri Johan berkongsi kisah anaknya dikenali sebagai Chantiq. Meskipun masih kecil, namun didikan Johan dan isteri mengajarnya berpuasa membuatkan netizen salute dan kagum.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dia terlepas solat jemaah sb lepas sahur td dia guling2 pastu terlelap.. so dia mandi lambat n kena lah solat sensorg.. dia batuk arini.. so dh pesan kat dia.. kalau x tahan boleh berbuka kat sekolah.. so kita tgk la mcm mane.. mcm last year dia dpt puasa 22 hari.. kira bgs jugak la sb dia 3 tahun leh puasa.. cuma nk tgk tahun nih mcm mane.. kami x paksa.. tp kami didik dorg n terangkan kenapa kita berpuasa n apa kelebihan org berpuasa.. normal.. bebdk kdg bgtau byk kali pun depa kdg x paham jugak.. xpe… jgn lelah.. bg semangat.. kalau x larat jgn paksa tau.. sb nih salah satu proses pembelajaran.. jadi xde la nnt dh cukup “waktu” kena puasa solat.. baru nak praktis.. so utk ibu2 good luck ok..

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Kagum dengan cara mama..

Tidak memaksa anak perempuanya itu, cara didikan pasangan ini juga membuatkan Mira kagum kepada mereka.

Namun, lain pula jadinya ada peminat yang masih sempat berseloroh dengan selebriti cantik ini diruangan komen malah komen Mira juga meraih 300 likes. Wow!

Baby sayang..

Sumber: Jozlynnhanania via HCL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here