[FOTO] “Ya Allah Ni Lah Bidadari Syurga.. Cantiknya”- Oktovia Manrose

537

Baru-baru ini, adik beradik selebriti terkenal berkongsi berita gembira kepada peminat kerana dapat ke tanah suci lagi bagi menunaikan umrah di bulan Ramadhan ini.

Uqasha Senrose di laman Instagram tidak ketinggalan untuk memuat naik foto-foto ketika berada di sana dan menjadi perhatian ramai apabila dia kelihatan sangat cantik apabila mengenakan jubah dan tudung sekaligus membuatkan peminat suka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assalamualaikum Saya akan berangkat ke tanah suci Mekah dan mengerjakan umrah Insyallah. Doa kan segala urusan Saya di permudahkan dan I will doa for all of you too ❤️

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s not LUCK or FATE, It’s Allah’s PERFECT PLAN ❤️

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Malah foto yang kelihatan serba putih ini, membuatkan netizen memuji wajahnya yang kelihatan sangat terserlah sehingga diruangan komen dihujani pujian daripada peminat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tadi berbuka makan apa awak ? Saya sikit lagi dah nak berbuka Selamat berbuka 😘

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Cantiknya..

Bagaimanapun, ada juga yang memberikan nasihat dengan baik agar Uqasha dapat kembali bertudung. Foto terbaru Uqasha di Instagram telah meraih lebih 60 ribu likes selain peminat juga memberikan komen pujian buatnya.

Cantiknya

Ini bidadari syurga…

Tadi berbuka makan awak…

Sejuk abe kelih adik gini…

Kan cantik kalau Uqasha hari-hari macam ni…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Instagram Uqasha via HCL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here