“Kalau Apa-Apa Jadi Kat Daddy, Yusuf Kena Jaga Adik Tau” – Ini 8 Pesan Hairul Azreen Buat Anak

508

Pelakon Hairul Azreen menerusi instagram anak sulungnya yang menggunakan akaun @thryusufiskandar ada menitipkan harapan serta pesannya buat anak lelakinya itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love @theyusufiskandar & @thealisaaisyah Btw thank you guys selalu doa baik2 untuk family saya 🙏🏻 saya doa korang semua senang & bahagia dunia akhirat amin

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Kongsinya, andai Yusuf sudah boleh membaca nanti, dia mahu kanak-kanak itu supaya mengambil tanggungjawab menjaga keluarga andai sesuatu berlaku kepadanya suatu hari nanti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yusuf nanti bila dah boleh baca, Daddy just nak pesan Yusuf sebagai abg yang sulung, Yusuf kena jaga adik kena jaga mommy, jaga si gemok Jibu dengar cakap mommy! Sebab kalau apa2 jadi kat daddy Yusuf kena ambil tanggungjawab itu, bila Yusuf rasa takut/sedih/tak tau nak buat apa, ada masalah , doa banyak2 pada Allah sebab itu yang kami selalu buat, Sentiasa sebut benda yg baik2 sebab kata2 itu adalah doa yang melantun, bak kata mommy 😉 jangan mudah give up , cuba yang terbaik yang kita mampu sbb the best never rest, Gambar ni pada 25/5/2019 hari ke dua selepas adik Alisa lahir, masa ni first time Yusuf jumpa adik Alhamdulillah atas kurniaan rezeki,kebahagiaan & umur yang panjang 🙏🏻 Amin

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

“Yusuf nanti bila dah boleh baca, Daddy just nak pesan Yusuf sebagai abg yang sulung, Yusuf kena jaga adik kena jaga mommy, jaga si gemok Jibu, dengar cakap mommy!

“Sebab kalau apa2 jadi kat daddy Yusuf kena ambil tanggungjawab itu, bila Yusuf rasa takut/sedih/tak tau nak buat apa, ada masalah , doa banyak2 pada Allah sebab itu yang kami selalu buat,” tulisnya.

Pada masa sama, dia turut menitipkan pesan agar sentiasa sebut hal yang baik-baik memandangkan apa yang disebut itu ialah doa yang melantun.

“Sentiasa sebut benda yg baik2 sebab kata2 itu adalah doa yang melantun, bak kata mommy.

“Gambar ni pada 25/5/2019

hari ke dua selepas adik Alisa lahir,

masa ni first time Yusuf jumpa adik

Alhamdulillah atas kurniaan rezeki,kebahagiaan & umur yang panjang Amin,” maklum Hairul panjang lebar.

Terdahulu, pasangan selebriti ini menimang cahaya mata kedua yang diberi nama Alisa Aisyah, petang Jumaat lalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First moment meeting adik Alisa Aisyah ♥️

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Instagram The Yusuf Iskandar via MediaHiburan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here