“Jangan Buat Saya Cair..” – Hannah Delisha Muatna1k Menari Tarian #3BearsSongsChallenge Buatkan Netizen Tidak Keruan

650

Mungkin masih ramai lagi tidak mengenali pelakon muda kelahiran Singapura, Hannah Delisha yang mula mencipta nama dalam industri seni tanah air di negara ini.

Malah, nama beliau yang semakin dikenali selepas membintangi drama Mencintaimu Mr. Photographer arahan Eyra Rahman sentiasa mendapat ribuan tanda suka setiap kali memuat naik gambar di Instagram.

Terbaru, pelakon berusia 21 tahun itu memu4t naik sebuah video yang kelihatan sedang menari tarian #3bearssongchallenge untuk mencabar rakan artisnya, Nurshazwani Shamsuddin atau lebih dikenali sebagai Cik Manggis serta peminatnya.

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi guys! U all semua tengok kan episode 10 tadi Hannah ada nyanyi 3 bears song kat nenek Faliq? Now Hannah nak start buat #3bearssongchallenge and Hannah nak challenge @cikmanggis untuk buat next. And apa kata you guys pun buat challenge ni skali, Hannah challenge you all. Siapa yang dapat buat video paling creative and menarik akan dapat hadiah istimewa dari @bambam_studios . Hadiah apa tuuu? Nantikan announcement from them nanti. Tapi make sure page you guys tak private ye, and jangan lupa hashtag #3bearssongchallenge #alamatnyacinta dan tag @bambam_studios Okay @cikmanggis you’re next? Cepat sambung challenge and teruskan challenge pelakon #AlamatnyaCinta yang lain!

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha) on

Ramai yang memuji tarian tersebut kerana kelihatan sangat comel apabila badannya dilenggokan mengikut rentak muzik.

Comel gile gile gile

Why so cute?

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Berita Steady Media

 

 

Sumber  : IG Hannah Delisha via SoyaLemon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here