“Harap Dapat Mak Mertua Macam Ni..” – Lelaki Ini Kongsi Gambar Ibunya Mengajar Teman Wanitanya Memasak, Ramai Wanita Idamkan Ibu Mentua Seperti Ibunya.

305

Kaum wanita yang tidak pandai memasak sering dikec4m oleh masyarakat, terutama mereka yang belum berkahwin dan masih mencari jodoh.

Namun, lain pula dengan kisah di sebalik gambar yang dikongsikan oleh seorang lelaki, @nielcarchuck di Twitter. Gambar tersebut menunjukkan ibu lelaki tersebut mengajar teman wanitanya memasak.

Gambar yang dikongsi telah mendapat perhatian warga Internet yang rata-rata memuji tindakan ibu lelaki berkenaan.

Namun, disebalik pujian yang diterima, terdapat juga orang yang mengec4m kongsian tersebut. Ada juga yang mempersoalkan lelaki tersebut tidak melakukan apa-apa sewaktu tempoh kejadian berlaku.

Seperti biasa, ada juga kaum wanita yang menyatakan tugas memasak bukan tugasan golongan wanita semata-mata dan lelaki juga harus memegang tanggungjawab itu.

Walau bagaimanapun, lelaki berkenaan telah membidas kec4man yang diterimanya dan mengakui bahawa dia membuat kongsian itu kerana hanya mahu berkongsi kegembiraan yang dirasainya apabila melihat ibu dan teman wanitanya meluangkan masa bersama.

Ramai kaum wanita yang idamkan bakal ibu mentua seperti ini:

Ada juga wanita yang berkongsi mempunyai ibu mentua seperti ibu lelaki berkenaan:

Berikut adalah komen-komen menarik yang lain:

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Berita Steady Media

 

 

Sumber : @nielcarchuck|Twitter via Era Baru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here