“Aku Janda Anak 6. Walau Aku Janda Tapi Hati Aku Senang,” – Amelina

988

Baru-baru ini, penyanyi Amelina ada memuat naik sekeping di laman media sosial Instagram miliknya.

Amelina atau nama sebenarnya Norazlina Amir Sharipuddin telah berkongsi gambar ketika dia menyambut pagi syawal bersama anak-anaknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NewsUpdate Alhamdulillah siapa sangka percubaan pertama Kaklong berlakon utk watak berat menjadi & diterima ramai. Kalau korang semua sebak maksudnya menjadilah lakonan Kaklong tu! Seorang kakak yg ditinggalkan sendirian menyambut raya & terlalu rindukan dua adiknya.. 😬🤣 . So kalau kesayangan semua belum lagi menonton drama pendek #AirMataKaklong bolehlah pegi ke saluran youtube @jaa.tv & tonton banyak kali tau. Atau click link di bio Kaklong di atas. Like & subscribe sekali ya! ❤️🙏🏻🌺 . S W I P E T O T H E L E F T for more positive news from @astrogempak Thanks so much kesayangan semua.. Selamat Hari Raya Aidilfitri ya! 💗💗💗 . #MindOrder #MindOrderManagement #Amelina #AmelinaxMindOrder #BilaKaklongBerlakon #GengKaklong @amelinasoul @amelinasoulnorthern @jaa.tv @mindorder

A post shared by AMELINA AMIR (@amelinaamirsharipuddin) on

Dalam pada itu, penyanyi yang sinonim menerusi lagu Asyik itu meluahkan rasa syukur kerana memiliki anak-anak yang sangat memahami ibunya.

“Janda aku janda Aku janda anak 6 Walau aku janda tapi hati aku senang”

“Sambutan hari raya setiap tahun Kaklong menyambutnya dgn sederhana. Kaklong berbangga & rasa sgt beruntung kerana mempunyai anak2 yg mmg cukup memahami ibunya.

“Mereka tidak banyak kerenah malah selalu berkata supaya kami bersederhana bila hari raya. cukup seadanya.

“Begitu juga Kaklong beruntung kpd Allah SWT kerana mempunyai ibu & adik2 yg selalu berada di samping Kaklong memberikan semangat & sokongan dlm membesarkan anak2.

“Inilah keluarga besar Kaklong.. SELAMAT HARI RAYA…MAAF ZAHIR BATIN..”tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Janda aku janda Aku janda anak 6 Walau aku janda tapi hati aku senang” Sambutan hari raya setiap tahun Kaklong menyambutnya dgn sederhana. Kaklong berbangga & rasa sgt beruntung kerana mempunyai anak2 yg mmg cukup memahami ibunya. Mereka tidak banyak kerenah malah selalu berkata supaya kami bersederhana bila hari raya.😔 cukup seadanya. Begitu juga Kaklong beruntung kpd Allah SWT kerana mempunyai ibu & adik2 yg selalu berada di samping Kaklong memberikan semangat & sokongan dlm membesarkan anak2. Inilah keluarga besar Kaklong..😍😍 SELAMAT HARI RAYA…MAAF ZAHIR BATIN.. . #MindOrderManagement #MindOrder #Amelina #AmelinaxMindOrder @amelinasoul @mindorder

A post shared by AMELINA AMIR (@amelinaamirsharipuddin) on

Di samping itu, peminat memberikan kata-kata semangat dan dorongan kepada penyanyi yang berusia 44 tahun.

Semoga Amelina terus cekal dan tabah dalam menghadapi dugaan kehidupan.

Terdahulu, Amelina diijabkaulkan bersama usahawan Reduan Mahamood pada 20 Mei 1999 namun telah berpisah pada tahun 2014.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time Kaklong jadi peniaga mcm ni tau, tak pernah jerit2 jual kuih sebelum ni. Tapi memang seronok sepanjang 72jam di Star Vendors Kaklong dapat jumpa ramai peminat yg datang support business kecik Kaklong ni. Saja cari duit extra utk anak2 beraya.. 😍 . Dah rehat sepenuhnya, barulah Kaklong berkesempatan nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua pembeli kesayangan Kaklong yg support #TatartKaklongSedap weekend lepas. Maaf kalau ada tak sempat bergambar. Ini je gambar yg ada kiriman kru Kaklong, so kalau Kaklong tak letak gambar kita bersama, maafkan Kaklong ya tapi YOU KNOW WHO YOU ARE & Kaklong sayang korang. Thanks sgt2 kepada korang! ❤️🙏🏻🌺 . Sesiapa yg berada di Johor Bahru, Singapura atau yg sewaktu dengannya, bolehlah dapatkan kuih Tatart Kaklong dari agen yg sah, @zielaismail85 yg masih berniaga di Mydin Mall Mutiara Rini, Skudai, Johor Bahru atau call dia terus di talian 011-2869 3419. Order sekarang ok! 😬😘 . #MindOrder #MindOrderManagement #Amelina #AmelinaxMindOrder #GengKaklong #TeamAmelina @amelinasoul @amelinasoulnorthern @mindorder

A post shared by AMELINA AMIR (@amelinaamirsharipuddin) on

Foto : Instagram Amelina

Sumber : MH

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here