“Saya Mohon Maaf Pada Semua Juga Datin Seri Umie Aida,” – Erra Fazira

1363

Selepas beberapa hari netizen membuat spekvlasi terhadap perkongsian Datin Seri Umie Aida yang dikatakan terasa telah dikhian4ti sahabat sendiri, hingga menyebabkan ramai membuat telahan sendiri dengan membayangkan apa yang berlaku ada terkait dengan rakan baiknya iaitu Erra Fazira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback Ramadhan. . . Me n my darling @michaelang38 … Buat larian obor dari set GERAKKHAS ke dapur halal michael Ang! Demi mu Mike!! . . Penghijrahan Mike adalah berita yang paling gembira buat saya.. saya ingat lagi, Mike datang ke rumah.. memberi salam. Saya terpaku.. kemudian dia beritahu yg dia dah bergelar Muslim kini. This was last year.. Ya Allahhhh happy nya dan hampir menitis air mata saya mendengar. . . Saya teringat 3,4 tahun lalu.. sewaktu pengambaran sebuah telemovie, semasa puasa.. Mike tanya kami yg ada dlm set.. KENAPA PERLU PUASA? SEBAB APA? Kita pun jawablah dengan segala macam ilmu yang ada.. last last dia sound kita.. AHHHH SALAH! AKU YG NON MUSLIM NI PUN TAHU.. KORANG JAWAB APOOOO..?!! 🤣🤣 time tu rasa nak pelangkung kepala dia pun ada.. tp sbb kami dah saling memahami .. perbincangan panas itu berakhir dgn baik malah menjdi sessi ilmu yg bermanfaat kpd semua. . . Mike mmg suka berdebat tapi dia bukanlah sejenis kalau salah pun nak menang. Kalau salah dia akui, kalau betul, dia fight! Sayang kau Mike!! Kau mmg kawan yang baik.. . . Sebenarnya byk cerita kalau nak kongsi pasal anak manja yg bernama @michaelang38 ni.. 😁😆 tapi nanti2 lah ea.. simpan sikit.. nanti kita sambung.. .

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

Akhirnya, pelakon dan penyanyi itu tampil memberikan penjelasan terbuka terhadap apa yang berlaku.

Perkongsian tersebut dilakukan bintang Hingga Hujung Nyawa itu menerusi Instagram, sebentar tadi.

“Pencerahan dari pihak saya,” katanya ringkas menerusi entri yang disekat akses di ruangan komen.

“Kepada semua, saya mohon maaf di atas segala apa yang terjadi. Saya manusia biasa yang ada buat salah dan pernah meny4kiti hati teman saya, Datin Seri Umie Aida.

“DS Umie Aida pernah memaafkan saya sebelum ini dan saya telah mengecewakan dia buat kali ketiga. DS Umie memendamkan perasaan ini dan dia juga pernah teks saya dengan baik.

“DS Umie tiada bukti dia tak kan bersuara. Saya harap dengan pengakuan ini, hentikan perbalahan semua ya. Saya belajar kesilapan saya dan saya baiki kekurangan saya.

Ternyata saya banyak kekurangan dan saya harus terus baiki diri. Saya mohon maaf sekali lagi pada semua juga DS Umie Aida,” tulisnya panjang lebar.

Terdahulu, Umie sekali lagi ada memuat naik posting di Instagram dengan memberitahu dia percaya dengan kuasa Allah dan bersabar serta terus berdoa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Percaya pada kuasa Allah dan bersabar berdoa.. Allah pasti akan memberi jawapan . Doa sangat mustajab 3pagi – subuh… insha’allah segalanya dgn izinNYA.

A post shared by umieaida 🇲🇾 (@umieaida9) on

Foto: Instagram Erra Fazira/Umie Aida

Sumber : MH

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here