Giliran Engku Imran Pula Pamer Sokongan Buat Erra Fazira

2590

Ketika peminat di luar terus menuding jari menyalahkan bekas isterinya atas apa yang berlaku, ternyata Engku Imran pula mempunyai pendapat yang berbeza tentang Erra Fazira.

Melihat jandanya itu sebagai seorang wanita yang mempunyai keperibadian yang indah Engku Imran juga berharap anaknya Aleesya akan membesar menjadi seperti Erra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayah will always pray that u grow up to be a beautiful lady inside out just like Mom and Bunda.

A post shared by In Safe Hands (@imkoombre) on

“Ayah akan sentiasa doa awak akan membesar menjadi seorang wanita yang indah di luar dan di dalam.

“Sama seperti mom( Erra) dan bunda (Laudya),” tulisnya dalam Instagram miliknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback Ramadhan. . . Me n my darling @michaelang38 … Buat larian obor dari set GERAKKHAS ke dapur halal michael Ang! Demi mu Mike!! . . Penghijrahan Mike adalah berita yang paling gembira buat saya.. saya ingat lagi, Mike datang ke rumah.. memberi salam. Saya terpaku.. kemudian dia beritahu yg dia dah bergelar Muslim kini. This was last year.. Ya Allahhhh happy nya dan hampir menitis air mata saya mendengar. . . Saya teringat 3,4 tahun lalu.. sewaktu pengambaran sebuah telemovie, semasa puasa.. Mike tanya kami yg ada dlm set.. KENAPA PERLU PUASA? SEBAB APA? Kita pun jawablah dengan segala macam ilmu yang ada.. last last dia sound kita.. AHHHH SALAH! AKU YG NON MUSLIM NI PUN TAHU.. KORANG JAWAB APOOOO..?!! 🤣🤣 time tu rasa nak pelangkung kepala dia pun ada.. tp sbb kami dah saling memahami .. perbincangan panas itu berakhir dgn baik malah menjdi sessi ilmu yg bermanfaat kpd semua. . . Mike mmg suka berdebat tapi dia bukanlah sejenis kalau salah pun nak menang. Kalau salah dia akui, kalau betul, dia fight! Sayang kau Mike!! Kau mmg kawan yang baik.. . . Sebenarnya byk cerita kalau nak kongsi pasal anak manja yg bernama @michaelang38 ni.. 😁😆 tapi nanti2 lah ea.. simpan sikit.. nanti kita sambung.. .

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

Kali terakhir Engku Imran memuat naik gambar dalam laman Instagram tersehut adalah enam bulan lalu.

Perkongsian terbaru ini seperti memberi tanda sokongan moral buat Erra ketika ini yang berada dalam kontr0versi yang membabitkan dia dengan rakan baiknya Datin Seri Umie Aida.

Kontr0versi yang masih menjadi buat mulut peminat ini bermula beberapa hari lalu apabila Umie membuat pendedahan dia dikhian4ti rakan baiknya pelakon Erra. – MHE TV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Selamat Hari Raya dari keluarga kecil kami.. mohon ampun maaf atas segala salah silap saya dan keluarga.. . . Yeayyyy bukan senang dapat bergambar dengan mak saya.. dia pemalu sikit utk bergambar.. tapi sbb anak cucu paksa.. akhirnya dia akur.. . Mak, mak lawa laaaa .. awet mudo tauuu.. jgn la malu bergambar.. LOVE YOU MAK!! 😆😘😘❤️💋 . . Yang lelaki tu.. adik saya yang punnnnnn pemalu gak orgnya.. belum tawen lagi, tapi rasanya mcm dah ada awek dah.. dok melekattt dgn hp.. ada la tewww🤪!! LOVE YOU ABANG!!!. . My Aleesya n my Muti.. . . hehee.. perlu kenalkan lagi ke? siapa yg selalu follow saya, mesti tahu kann.. . . Si tecik tu.. my one and only daughter.. penyeri hidupku.. amanah dan anugerah terhebatku.. Love you to the moon and back shayang mom!! 💋❤️🥰 . . . Muti pulak.. haaaa ni org paling kuat .. kdg2 macam mak tiri pun yer jugak..🤪🤣🤣 Banyak jasa Muti kepada saya ~ dari Aleesya belum lahir sampai la sekarang.. terima kasih Muti kerana menjadi sebahagian dalam keluarga kami.. sayang muti ku seorang ini.. 🥰❤️💋. .

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

Sumber : MHE TV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here