Kau Punca Aku Berjauhan Dengan Bapa – Nabila Huda

895

Belum sampai satu hari Nabila Huda memuat naik posting ‘manis’ buat bapanya, vokalis Search, Amy, ibu tiri turut membuat satu posting di laman Instagram (IG).

Bagaimanapun, posting tersebut telah mendapat perhatian netizen kerana kapsyen yang ditulis isteri penyanyi rock lagenda itu dikatakan seperti meny1ndir ucapan Hari Bapa Nabila Huda kepada bapanya.

Tidak sampai 3 jam isteri Amy, Norhasniza Hassan atau Norish yang menggunakan nama @qasander di IG memuat naik postingnya wanita tersebut di’bash’ beberapa pengikut laman sosial terebut.

Sehingga ada yang menanda nama Nabila Huda atau Abil yang menggunakan nama akaun @kupu_kupu pada ruangan komen di IG ibu tirinya itu.

Tidak berdiam diri, Nabila telah melakukan screen shot dan memuat naik kapsyen ditulis @qasander dan dijadikan posting terbaharu di IGnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear papa, Tak Kira berapa jauh, berapa tahun kite tak berjumpa ,apa jua pun keadaan Yang kite lalui , abil just Nak papa tau, you’re always on my mind. Every single minute and second I will always miss you. I miss everything about you. Your laugh , your jokes , the way you talk , Your cooking ,The way you explain to me the Same thing repeatedly every year.Walaupun waktu yang kite bersama tu kurang ,bila ingat all the memories , abil akan senyum sendiri..You know we never had a chance to spend our time together since I was young. Kite Tak pernah ada peluang like 2 of us travel and buat benda macam Anak and bapak orang lain. Every time I went to my friend’s house, abil jealous nampak relationship dorang dengan their own dad . Abil Nak Peluk papa, hold your hands , dating berdua. I Never Had a chance. I just want you to know that I never blame you or mama because both of you separated and I kena go through hidup yang tak sama macam orang lain. I always adore you ! You’re my idol..You’re the coolest dad that I ever had ! No one can replace you..I know I’m not a good daughter dari mata some orang. I know there’s a lot of people out there kept on talking bad about me. Anak derhaka la,lupa bapak la Itu la Ini lah..I think you know me better, you know what I’m doin.. It doesn’t matter how hard orang cuba Nak jauh kan kite dengan pelbagai drama, you’re always in my heart papa.If you hate me pun , I still love you so much. Because I love you so much, abil korbankan our relationship..Just to make you and other people happy..You’re too old Nak go through same shit , drama here and there in your life..Maybe we don’t belongs to each other cuz banyak sangat rintangan Nak kena lalui.I’ll pray for your happiness papa. Papa dah ada your own family..You deserve to be happy! Abil akan sentiasa tunggu message or call from you..Abil redha mungkin Ini lah jalan Yang Sudah tertulis Untuk hidup kite berdua..Abil sentiasa maafkan papa whatever Yang papa buat abil terasa or buat abil sedih. Abil doa kan papa sentiasa Di berikan kesihatan Yang baik. Abil sayang papa and abil rindu papa sangat.. Happy father’s days Suhaimi bin Abdul Rahman❤

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Dalam nada tulisan yang agak berang, Nabila berkata, beginilah drama dalam hidupnya selama ini dan tidak akan pernah habis.

Nabila turut menempelak ibu tirinya itu dan mendakwa wanita tersebut adalah punca dia berjauhan dengan bapanya selama ini.

Dia juga telah menanda nama @qasander pada kapsyen yang ditulisnya.

Terdahulu, @qasander telah memuat naik foto suami bersama anak-anaknya dengan kapsyen yang memberitahu walaunpun suaminya seorang ‘rockers’, dia tidak pernah menyambut hari ibu atau bapa.

Kata @qasander menerusi posting terbaharunya itu, Amy tidak pernah menyambut dua ‘hari’ tersebut kerana ia bukan untuk orang Islam dan ibu dan bapanya tidak pernah mengajar untuk menyambut kedua-duanya.

Disebabkan posting itu, ada warga net yang mengaitkan posting dimuat naik @qasander sengaja ditujukan kepada ucapan Hari Bapa yang dibuat Nabila pada awal pagi tadi.

Mengeruhkan keadaan apabila ada yang cuba melagakan ibu kepada tiga orang anak ini dengan Nabila di ruangan komen.

Bagaimanapun, ini bukan kali pertama IG Norish diser4ng pengikut Instagram dan dikaitkan dengan Nabila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥴🥴🥴🥴🥴

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sebelum ini ada desas-desus mengatakan hubungan dua beranak tiri ini kurang baik.

Sumber : Gempak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here