“Saya Raja Malaysia” – Comel Sangat! Rihana Petra Kongsi Bibit-Bibit Perkenalan Dengan Sultan Kelantan Sebelum Mendirikan Rumah Tangga

2317

Bukan lagi gosip! Umum sudah tahu yang Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kini sudah pun mendirikan rumah tangga dengan bekas Miss Moscow, Rihana Oksana Petra serta dikurniakan cahaya mata lelaki bernama Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra.

Perkhabaran ini telah dimaklumkan oleh Rihana sendiri di laman Instagramnya baru-baru ni dan menimbulkan reaksi gembira dari rakyat jelata. Nampak kaki je pun min dah dapat agak mesti comel bayinya ni! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 May 2019 – the Day, when my life was divided into “before” and “after”. Everything that I was told about the changes occurring with a woman after the birth of a baby is true. This love is special. These feelings are completely new. I am greatful to Allah and my husband for our son. Now there are three of us. Thank you for choosing our family, Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra 21.05.2019- день, когда моя жизнь разделилась на “до” и “после”. Все, что мне рассказывали об изменениях, происходящих с женщиной после рождения малыша – чистая правда. Эта любовь- особенная. Эти чувства- совершенно новые. Я благодарна Всевышнему и мужу за нашего сына. Теперь нас трое. Спасибо за то, что выбрал нашу семью, Тенку Исмаил Леон Петра Бин Тенку Мухаммад V Фарис Петра

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

“Bagi ramai orang, kisah pertemuan saya dengan suami saya tetap menjadi misteri tetapi…” 

Meskipun pelbagai cerita yang keluar daripada pelbagai portal dan salah satu darinya daripada DailyMail yang mengatakan Rihana pertama kali bertemu dengan Sultan Muhammad V ketika promosi jam tangan elit di Eropah, realitinya tak ada siapa tahu kesahihan di sebalik kisah tu.

Sumber: Instagram

Namun beberapa hari lalu, Rihana mengambil keputusan untuk menceritakan detik-detik perkenalan mereka yang bagi admin sangat comel dan lucu!

Menurut postingnya di Instagram, Rihana memberitahu yang dia bertemu pertama kali dengan baginda pada musim bunga tahun 2017 lepas.

Malah baginda juga memperkenalkan dirinya sebagai ‘Raja Malaysia’ dan Rihana yang anggap kata-kata tersebut sebagai ‘joke’ turut mengakui dirinya sebagai Ratu Moscow. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bagi ramai orang, kisah pertemuan pertama saya dengan suami saya tetap menjadi misteri. Kami bertemu pada musim bunga 2017 di Eropah. Pada masa itu saya bekerjasama dengan rakan karib kami, Jacob Arabo. Selepas acara itu, kami pergi untuk makan malam, di mana saya berjumpa dengan seorang lelaki, dan beliau memperkenalkan dirinya sebagai Raja Malaysia. Saya menganggap itu sebagai jenaka semata-mata, dan saya pula bergurau bahawa saya juga adalah ratu di Moscow. Kami berbual sepanjang malam dan bertukar nombor telefon. Tidak lama kemudian terdapat berita yang muncul mengenai pelantikan raja, yang merupakan kawan baru saya … untuk diteruskan For many people, the story of our first meeting with my husband remains to be a mystery. We met in spring 2017 in Europe. At that time I cooperated with our common friend jeweler Jacob Arabo. After the event, we went for dinner, where I met a man, and he introduced himself as king of Malaysia. I took it as a joke and joked back that I was also the queen of Moscow. We talked all evening and exchanged phone numbers. Soon there were news appeared about the appointment of the king, who was my new friend… to be continued Для многих людей остаётся загадкой история нашего знакомства с мужем. Это случилось в Европе, весной 2017 года. На тот момент я сотрудничала с нашим общим знакомым ювелиром Джейкобом Арабо. После мероприятия мы отправились на ужин, где я познакомилась с мужчиной, и он представился королем Малайзии. Я восприняла это как шутку и пошутила в ответ, что я тоже королева Москвы. Мы проговорили весь вечер и обменялись номерами телефонов. Вскоре в прессе появились новости о назначении короля, которым и был мой новый знакомый… продолжение следует

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Kisah belum selesai… netizen tak sabar nak dengar sambungan kisah Sultan Muhammad V dan Rihana 

Walau bagaimanapun di akhir cerita, Rihana berkata yang dia akan sambung kisah yang tergantung tu di hari yang lain.

Pada masa yang sama, netizen yang mengikuti akaun Instagram tersebut sudah tak sabar-sabar menantikan kisah seterusnya dan berharap Rihana akan datang ke Kelantan tak lama lagi.

Sumber: Instagram

Admin mendoakan semoga Sultan Muhammad V, isteri dan anak dalam keadaan baik-baik je dan bahagia selalu. Tak sabar nak tengok muka baby mereka kan! 

Sumber : Lobak Merah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here